top of page

Om oss

Jazz 10-13 år.jpg

Nesodden Danseskole ble startet av Julie Kristine Grydeland i 2022 og er et viktig møtepunkt for barn og unge. Vi tilbyr et bredt utvalg av danseklasser, fra tradisjonell klassisk ballett til commercial/hiphop. Vårt mål er at du skal finne det eller de tilbudene du ønsker, enten det er for å utvikle deg som danser eller for å ha det gøy sammen med andre. ​

På danseskolen kreves det ingen forkunnskaper for å starte. Alle er velkommen enten du har danset før eller ikke. Pedagogene våre tilrettelegger nivået til elevene i de ulike kursene, slik at du skal oppleve å bli utfordret og samtidig kjenne på mestring. Nesodden Danseskole er først og fremst en aktivitetsskole, men også en plattform for teknisk utvikling innen dans. For de som ønsker ekstra utfordring og trening, tilbyr vi satsningklasse. Vårt brede utvalg gir også mulighet for trening og utvikling innen flere retninger. Kompaniet holder årlig audition, og er ment for dem som vil jobbe litt ekstra. 

 

Vi holder til i store og lyse lokaler på Samfunnshuset, sentralt på Tangen. Skolen ligger ca. fem minutters gange fra Tangenåsen busstopp, og utenfor er det også anledning til å parkere. 

 

I tillegg til danseundervisning, driver også Nesodden Danseskole med diverse arrangement. Sommeren 2022 og 2023 arrangerte vi Sommerskole, og vi har som mål å arrangere dette hver sommer. 

bottom of page