Pedagogene

julie.jpeg

Julie Kristine Grydeland

Julie Kristine er vokst opp i Namsos i Trøndelag, og har danset hele livet. Som treåring startet hun på kulturskolen i Namsos og danset der til hun flyttet som nittenåring. I tillegg til å være danseelev ved kulturskolen, jobbet hun der ved siden av som vikar og assistent. 

I 2015 fullførte Julie danselinjen ved Olav Duun Videregående skole og flyttet til Stockholm. Etter ett år på forstudium i dans, begynte hun på bachelor i utøvende dans og pedagogikk på Norges Dansehøyskole i Oslo. Der fordypet hun seg i jazzdans og klassisk ballett, og gjennomførte begge praksiseksamene ved Nesodden Ballettskole. Bachelorgraden fullførte hun med toppkarakterer våren 2019 og i januar 2021 tok hun over den daglige driften av Nesodden Ballettskole. I 2022 startet Julie Nesodden Danseskole og er både leder og pedagog på skolen.

mej_3748.jpeg

Eline Ødegård Egeland

Eline har gått 3 år på danselinjen ved Vågen videregående skole i Sandnes, med hoved-dansefag; jazz, ballett og moderne. Etter det studerte hun 3 år på Bårdar, 2 år med musikkteater retning sang/dans på Bårdar Akademiet og 1 år med musikkteater på Bårdar International. Hun har også danset jazz, moderne og hiphop/street jevnlig på kveldstid siden hun var 13 år. 

 

Etter endt utdanning i 2019 jobbet hun som showartist på Fuerteventura i 6 mnd. Som følger av korona flyttet hun hjem til Stavanger og jobbet som danselærer i Sandnes kulturskole og Time kulturskole, hvor hun underviste både i moderne, jazz, ballett, street og barnedans.