top of page

Våre tilbud

Klassisk

Mange tenker nok på tutu og tåspiss når man hører ordet, men klassisk ballett har lang tradisjon med en streng og ren teknikk. Balletten har en viktig og sentral rolle for teknisk utvikling i alle dansestiler. 

DSC_8671_.jpg
jazz øvet.JPG

Jazz

Jazz er en morsom dansesjanger som i stor grad bygger på musikalitet og rytme. Den ble utviklet i USA fra starten av 1900-tallet og det har senere utviklet seg en rekke ulike stiler og sjangrer fra Jazzen. I disse klassene jobber vi med sentrale elementer i teknikken som dynamikk, styrke, utrykk og musikalitet. 

Commercial/Street

Commercial/Street er en populær sjanger med mye energi. Timene består av teknikkøvelser og kombinasjoner. Dette er morsomme timer med stor takhøyde og rom for lek og kreativitet.

DSC_0468_.jpg
DSC_3425.jpg

Barnedans

Dette er en dansetime for de minste hvor de får leke og trene på dans. Elevene jobber med blant annet koordinasjon og musikalitet, og får lære å jobbe sammen med andre og å ha respekt for medelever og pedagog. 

Acrodans

Acrodans er en blanding av akrobatikk og dans. Dette er en populær sjanger internasjonalt som kombinerer flere dansesjangre med løft, triks og hopp som mange kanskje kjenner fra turn. 

IMG_8959.HEIC
DSC_0663.jpg

Girlystyle

Dette er en morsom klasse med mye sass og fierce. Vi leker med ulike stiler og uttrykk, og trener på teknikk og koreografier. Vi har to nivåer i dette kurset; ett for 9-12 år og ett til alderen 13+.

Satsningsklasse

Dette er en klasse for deg som ønsker å trene ekstra og bli en dyktig danser. Kanskje du har lyst til å komme inn på kompaniet eller på danselinjen på vgs, da vil denne klassen hjelpe deg på veien. 

P6121183.jpg
Skjermbilde 2021-09-23 kl. 23.27.04.png

Kompani

Kompaniet består av dansere som er plukket ut på audition holdt av skolen. Høsten 2022 er kompaniet fullt, men vi gir beskjed fortløpende om det blir ledige plasser og ny audition. 

Dans - voksne

Vi tilbyr danseklasse for voksne i alderen 20+. Det kreves ingen forkunnskaper for dette kurset og det varer i 8 uker.

dansetime
bottom of page